Aangescherpte coronamaatregelen n.a.v. persconferentie 13 oktober

N.a.v. de persconferentie van vanavond sturen wij jullie deze mail.

Helaas nemen de coronabesmettingen in Nederland in een rap tempo toe, hierdoor is het kabinet genoodzaakt om de maatregelen aan te scherpen. De verscherpte maatregelen gaan in per 14 oktober 22:00 uur en zullen naar verwachting ten minste vier weken gelden.

Vanaf woensdag 14 oktober 22:00 is het niet meer toegestaan voor personen van 18 jaar of ouder om in teamverband te sporten. Dit betekent voor Challenge dat na morgen enkel de jeugd, dus U10 en U12, kunnen blijven trainen. Senioren kunnen in ieder geval de aankomende vier weken niet trainen..

Andere maatregelen zijn dat kleedkamers in sportcomplexen gesloten worden. Voor de jeugd geldt dat de spelers omgekleed naar de training komen en na de training het complex direct verlaten. We vragen de ouders om kinderen af te zetten bij de sporthal en niet mee naar binnen te gaan. Kan het ├ęcht niet anders, dan adviseren we dringend om een mondkapje te dragen in het complex.

We houden de ontwikkelingen rondom de maatregelen en compensatieregelingen nauwlettend in de gaten en komen bij jullie terug als er iets te melden is.

Is er iets onduidelijk of heb je andere vragen? Mail ons dan!

Blijf gezond, houd je aan de aangescherpte maatregelen.