Van de bestuurstafel…

18 augustus 2018

Hallo allemaal,

We staan met z’n allen weer aan de vooravond van een nieuw seizoen. Wist je dat dit het 35Challenge seizoen is? In het seizoen 1983 - 1984 werd voor het eerst meegedaan aan de competities van de Nederlandse Basketball Bond. Wij zijn heel benieuwd of het komende seizoen weer veel mooie wedstrijden gaan brengen!

Goed nieuws voor de vereniging is dat we twee nieuwe trainers van ‘buiten’ hebben weten te strikken. Het is ieder jaar voor Tom weer veel werk om alle teams te voorzien van spelers, trainers, coaches en goede trainingstijden. Wij denken dat het allemaal weer mooi voor elkaar is. We gaan starten met zes teams, waarvan er 4 competitie gaan spelen. Dit seizoen willen we gaan inzetten om het aantal competitieteams uit te gaan breiden. 

2018 07 04 22.10.11Op de afgelopen ALV is weer goed meegedacht in het beleid van de vereniging. Zo is wederom Sponsorkliks onder de aandacht gebracht, om eenvoudig wat extra inkomsten te genereren voor de vereniging. Na afloop van de ALV is een brainstormsessie gehouden met de aanwezige leden, tijdens deze sessie heeft iedereen zijn/haar ideeën kunnen delen om van Challenge weer een groeiende vereniging te maken. Deze ideeën zijn samengevat en worden komend seizoen verder uitgewerkt. 

Als bestuur zijn wij heel blij met de toezegging van Optimus Sorters om nog een jaar hun sponsoring te verlengen, hierdoor kunnen wij ook weer de volgende stappen omhoog zetten met de vereniging. Een gedeelte van de bijdrage wordt gebruikt om onze trainers meer waardering te kunnen geven voor het vele werk dat zij leveren. Naast Optimus Sorters hebben we ook van Jumbo eind vorig jaar weer een mooie bijdrage ontvangen, met heel veel dank aan onze Activiteiten Commissie die weer een mooie Challenge promotie-dag heeft verzorgd. 

Een bijdrage uit onverwachte hoek kwam van de Rabobank, zij hebben voorafgaand aan de ALV een cheque overhandigd aan het bestuur vanuit een stemactie die zij hebben gehouden onder de leden. 

Zoals jullie hierboven kunnen lezen zijn we klaar voor een mooi seizoen, maar om écht de stap vooruit te kunnen maken hebben we jullie inzet echt nodig. Wij hopen dan ook dat jullie je steentje willen bijdragen, dat kan echt iets heel kleins zijn! Wil jij weten wat je voor de vereniging kan betekenen? Neem contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij wensen iedereen een fantastisch en blessurevrij basketballseizoen toe en dat we weer een seizoen met mooie sportieve prestaties mogen hebben!

Namens het bestuur,

Steven Teunissen
Voorzitter Challenge Basketball Beuningen